Verkkokaupan myynti-, toimitus- ja palautusehdot

Poikkeusaikataulu

Olemme lomalla 5.-14.9. Tuolloin tehdyt ja maksetut tilaukset tulevat otetaan käsittelyyn alkaen 15.9.

Tilaaminen

Tilaukset tehdään verkkokaupan kautta osoitteesta www.oikeakotitoimisto.fi. Tilauksen saapuminen vahvistetaan sähköpostilla asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Vahvistusviestissä ilmoitamme tilitiedot maksun suorittamista varten. Jos vahvistusviestiä ei näy, pyydämme tarkistamaan sähköpostiosoitteen kirjoitusasun ja sähköpostin roskapostilaatikon.

Tuotteet lähtevät kuljetukseen, kun maksu näkyy järjestelmässämme. Tämä vie tyypillisesti 1–3 arkipäivää maksun suorittamisesta. Vahvistamme maksun kirjautumisen sähköpostitse asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilaukset toimitetaan asiakkaalle kadunvarsijakeluna 2–6 arkipäivän sisällä maksusuorituksen kirjautumisesta. Mahdollisista poikkeuksista toimitus- ja käsittelyaikohin ilmoitetaan erikseen myynti-, toimitus- ja palautusehtojen alussa.

Kampanjaluontoisesti jotkut tuotteet voidaan toimittaa noutopakettina lähimpään Postin toimipisteeseen. Poikkeava toimitustapa, hinta ja toimitusaika mainitaan tällöin tuotteen tiedoissa.

Hinnat ja maksaminen

Hinnat

Hinnat ilmoitetaan euroissa (€).

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kampanjatuotteiden hinnat ovat voimassa kampanjan ajan. Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin. Tilausvahvistuksen jälkeen voimme muuttaa hintoja ainoastaan meistä riippumattomista olosuhteista johtuen, kuten veron korotuksista. Maksettujen tilauksien hintaan muutokset eivät vaikuta.

Kaikkiin tilauksiin lisätään toimituskulu.

Maksaminen

Maksaminen tapahtuu ennakkoon laskulla. Maksutiedot tulevat asiakkaalle sähköpostitse tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tilauksen tekemisen jälkeen. Odotamme maksusuoritusta ostokselle 7 päivää.

Pyydämme huomioimaan, että varastotilanne ja toimitusaika voivat muuttua maksun viivästymisen johdosta. Tuotteet lähtevät toimitukseen vasta, kun maksusuoritus näkyy järjestelmässämme. Tämä vie tyypillisesti 1–3 arkipäivää maksun suorittamisesta. Mahdollisista poikkeuksista käsittelyajoissa ilmoitetaan erikseen myynti-, toimitus- ja palautusehtojen alussa.

Toimitus

Pakkaus

Tuotteet toimitetaan osina laatikossa, ellei toisin ilmoiteta.

Toimitusaika

Pääosa tuotteistamme on heti varastossa ja näiden tuotteiden toimitusaika on 2–6 arkipäivää maksusuorituksen kirjaantumisesta. Tilaustuotteiden toimitusaika on pidempi ja olemme antaneet arvion toimitusajasta tuotteen tuotetiedoissa. Tuotekohtainen tieto koskee yksittäisiä tuotteita.

Lähetämme sähköpostitse tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen ilmoituksen, kun tuote lähtee kuljetukseen. Lähetystiedot toimitetaan kuljetusliikkeen toimesta vielä erikseen. Tuotteen lähettäjänä kuljetuspalveluissa lukee Toplux Oy tai Selka Oy.

Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen myynti-, toimitus- ja palautusehtojen alussa.

Toimitustapa

Toimitusehtomme on EXW.

Kuljetushintamme (40€ sis. alv) sisältää toimituksen Manner-Suomessa katutasoon, lastauslaiturille tai kuljetusliikkeen auton välittömään läheisyyteen. Tavaran muu siirtäminen on maksullinen lisäpalvelu, josta voit sopia erikseen myynnin kanssa.

Kuljetusyhtiö jakaa lähetykset arkisin kello 8–16. Kuljetusyhtiö ehdottaa kuljetuspäivän tilaajan ilmoittamaan puhelinnumeroon tekstiviestillä. Soitto ennen toimitusta on maksullinen lisäpalvelu.

Maksulliset kuljetuksen lisäpalvelut, kuten sisäänkanto, aikataulutettu jako ja ennakkosoitto sekä kasaus, sovitaan myynnin kanssa ja ne lisätään ennakkolaskuun sovitun mukaisesti.

Turhasta jakelusta veloitamme kuljetusliikkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Huomioi, että tämä hinta voi poiketa kiinteästä kuljetushinnastamme.

Osa tuotteista voidaan toimittaa postipakettina tai noutopakettina lähimpään Postin toimipisteeseen. Poikkeava toimitustapa ja toimitusaika mainitaan tällöin tuotteen tiedoissa. Posti- ja noutopakettitoimituksen hinta on 10,90€ sisältäen arvolisäveron.

Tarkistaminen ja huomautukset

Tuotteen luovutushetkellä asiakkaan tulee tarkistaa pakkauksen ulkonäkö ja oikea pakkausmäärä. Poikkeavuudet tulee kirjata rahtikirjalle ennen allekirjoitusta ja ilmoittaa myynnille 3 päivän kuluessa.

Jos pakkauksessa on huomattava ulkoinen vahinko, tulee kuljettajan läsnä ollessa tarkistaa, onko vahinko aiheuttanut itse tuotteelle vaurioita. Havaittavat vahingot tulee kirjata rahtikirjalle ennen sen allekirjoittamista. Rahtikirjan allekirjoittamisen jälkeen ilmenevät vahingot, niin kutsutut piilovauriot, tulee ilmoittaa 3 arkipäivän sisällä myynnille. Tämän jälkeen ilmoitettuja vahinkoja ei korvata.

Emme vastaa epäsuorista vahingoista, kuten esimerkiksi asiakkaan tulonmenetyksistä tai muulle kuin toimitetulle tuotteelle tapahtuneesta vahingosta.
Pyydämme tarkistamaan tuotteiden kunnon heti toimituksen jälkeen, vaikka ne eivät menisikään heti käyttöön.

Palautus

Yksittäisillä vakiotuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautuksista on sovittava aina etukäteen myynnin kanssa. Palautusrahdista vastaa asiakas.

Palautusoikeus

Hyvitämme palautettavan tuotteen ostohinnan kokonaan, jos tuote on käyttämätön ja pakkaus on jälleenmyyntikelpoinen. Palautusoikeus ei koske käytettyjä, rikkinäisiä eikä erikoisvalmisteisia tuotteita tai suuria tilausmääriä. Jos tarvitset tuotetta suuren määrän, tilaa aina ensin yksi näytekappale.

Emme hyvitä kuljetusmaksuja, kuljetuksen lisäpalveluita tai muita palvelumaksuja.

Palauttaminen

Palautuksesta on sovittava aina etukäteen myynnin kanssa. Suosittelemme ottamaan yhteyttä myyntiin sähköpostitse osoitteeseen info@oikeakotitoimisto.fi

Asiakas vastaa palautettavan tuotteen rahtikustannuksista ja -riskeistä. Palautettava tuote tulee pakata huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseensa. Tarvittaessa suosittelemme harkitsemaan lisäpaketointia vahinkojen välttämiseksi.

Palautettavan tuotteen mukaan tulee pakata kaikki toimituksen mukana tulleet tuotteen oheistarvikkeet ja ohjeet. Tuotteen hinta hyvitetään, kun tuote on palautunut ja tarkistettu.

Rahojen palautus

Palautettavan tuotteen hinta palautetaan asiakkaan pankkitilille, kun tuote on vastaanotettu ja tarkistettu. Tämä vie tavallisesti 3–6 arkipäivää hyväksytystä palautuksesta.

Myynti pyytää rahojen palauttamiseen vaadittavat tiedot, kun asiakas ottaa yhteyttä tuotteen palauttaakseen.

Takuu ja reklamaatiot

Reklamaatiotilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä myyntiin välittömästi.

Tuotteillamme on vähintään vuoden takuu. Takuu ei kata väärinkäytöstä, huolimattomuudesta tai ymmärtämättömyydestä aiheutuneita vaurioita eikä normaalin käytön aiheuttamaa kulumista. Takuu kattaa valmistus- ja raaka-aineviat.

Korvausvastuu kaikissa virhetapauksissa rajoittuu tuotteen kauppahintaan.

Lisätiedot

Pyydämme ottamaan yhteyttä kysymyksissä ja tiedusteluissa ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen info@oikeakotitoimisto.fi.